Menu

Stryhns Cup 2020 er desværre aflyst

image
23. juli 2020 kl. 14:03
Det er med stor beklagelse, at vi desværre ser os nødsaget til at aflyse Stryhns Cup 2020 - Vi har kæmpet en kamp for at tænke kreativt i forbindelse programlægning og særlige retningslinjer (f.eks. max. 4 voksne pr. hold), men med den seneste udmelding af 21/7-2020 fra Kulturministeriet vedr. "Retningslinjer for genåbning af udendørs idræts- og foreningsliv", er det desværre ikke muligt at gennemføre Stryhns Cup 2020 - Vi har tilmed være i dialog med de lokale politimyndigheder, men har desværre ikke kunnet finde en farbarvej i samarbejde med dem.
Det er naturligvis rigtig ærgerligt sportsligt, da mange havde set frem til stævnet, hvor der har vist sig at være en stor tilslutning til på alle årgange og niveauer fra U6-U13 - men de sundhedsmæssige forhold/retningslinjer i relation Corona/Covid 19 går naturligvis forud for det sportslige. Vi lader siden med tilmeldte hold være tilgengængelig (https://www.procup.se/cup/33805.htm), så I på eget initiativ evt. selv kan arrangere træningskampe med hold, som står i den samme situation, at de mangler fodbold lørdag den 8. august.
Alle hold som har betalt deltagergebyr til Stryhns Cup 2020 vil naturligvis få beløbet refunderet ved at sende en E-mail til info@hvb-fodbold.dk, hvor kvittering for betaling vedhæftes - Eftersom vi er midt i en ferieperiode, må der påregnes op til et par ugers ekspeditionstid.
Mvh.
Stævneledelsen Stryhns Cup 2020