Menu

Bliv sponsor

image Bliv sponsor i HVB

Himmelev-Veddelev BK (HVB)

Som sponsor er du med til at sikre, at Himmelev-Veddelev Boldklub (HVB) udvikler sig og gør en mærkbar forskel for mennesker i alle aldre i og omkring foreningen.

Med missionen, at alle spillere oplever glæden ved fodbold gennem respekt til individet og udfordringer i henhold til evner, vil vi ligeledes give vores sponsorer den bedst mulige oplevelse ved at støtte HVB samtidig med, at du er indforstået med, at fællesskabets muligheder og bredden i klubben er styrken, som er med til at gavne fremtidens tilbud til medlemmerne.

Du har flere muligheder som sponsor i HVB: Trøjesponsor for et hold eller årgang eller Klubsponsor. Et klubsponsorat går 100% til udvikling af klubbens aktiviteter med fokus på ekstra værdi til medlemmerne, mens et trøjesponsorat har en fordeling af 80/20 ment på den måde, at 80% går til det hold/årgang, som du vælger at støtte, mens de resterende 20% kommer til gavn for alle i HVB.

HVB’s sponsorudvalg har udarbejdet følgende udgangspunkt for sponsorater, men mulighederne er mange, så henvend jer gerne til Nicolai Karhof på tlf. 20 37 60 23, såfremt en af nedenstående modeller passer jer eller et alternativt sponsorat skal aftales.

Trøjesponsor (hold/årgang):

  • Fordeling 80/20 til henholdsvis årgang og klubben
  • 1-2 trøjesponsorer pr. årgang/hold
  • Hver årgang/hold er drivkraften bag at skaffe årgangssponsorer
  • Afhængig af årgangen/holdet størrelse må et sponsorat på 20.000-30.000 forventes

Såfremt du er trøjesponsor, så vil du udover at være repræsenteret med logo på årgangen/holdets spillertøj få dit logo på HVB’s sponsortavle og blive inkluderet i HVB’s sponsornetværk.

Klubsponsor:

Der er 3 definerede grupper indenfor klubsponsor i HVB: Bronze, Sølv og Guld. Disse er defineret ud fra følgende sponsoratstørrelser:

Bronze:         min. 10.000 kr. + moms
Sølv:             min. 30.000 kr. + moms
Guld:             min. 50.000 kr. + moms

Uanset hvilken sponsorgruppe, så vil dit sponsorat give dig en velkomst igennem HVB’s SOME kanaler, logo på sponsortavlen, velkomst/sponsorpakke bestående af bl.a. HVB Trøje og inkludering i HVB’s sponsornetværk. Såfremt du er Sølv eller Guld sponsor, så vil du ligeledes få mulighed for et banner på kunstgræsbanen, og som Guld have mulighed for månedligt at sende tilbud via klubbens SOME kanaler.

Der arbejdes løbende på udvikling af HVB’s sponsorkoncepter, så kontakt meget gerne sponsorudvalget, såfremt du har lyst til at blive en del af HVB’s fortsatte rejse.

På sponsorudvalgets vegne

Nicolai Karhof (bestyrelsesmedlem)

Nyheder 30. januar kl. 16:28
HVB er ny DBU børneklub I går havde vi besøg af DBU, hvor vi fik overrakt beviser for, at vi er nu DBU Børneklub Det er en understregning af, at børnene er i centrum i HVB.
;
;
;
;
;
;
;
;
Luk